Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов обяви страхотна новина. Едно от

...
Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов обяви страхотна новина. Едно от
Коментари Харесай

Джони Велинов се пребори! Голяма победа за легендата на ЦСКА

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов разгласи страхотна вест. Едно от огромните имена в българския футбол бе диагностициран с тежко заболяване преди няколко месеца - рак на челюстта. Обичаният от всички Джони претърпя сполучлива интервенция и последователно стартира да се възвръща. Велинов към момента приказва мъчно, само че духът му на победител още веднъж му оказва помощ в следващата сериозна борба.

" Беше доста тежко, само че съумях да се възстановя. Сега съм доста по-добре ", сподели Джони пред България Днес. Легендарният вратар от 80-те и 90-те години даже съумя да участва на тържеството на обичания си ЦСКА във връзка 75-ия празник на клуба.

Феновете, ръководителите, футболистите заслужават съвременно, красиво оборудване, споделя той.

" Нямаше по какъв начин да не се събера и да не отида, беше доста хубаво ", сподели Велинов. Футболист №1 на България за 1981 година има и още един тласък да се бори. Само преди към три месеца на Джони му се роди внуче, което е кръстено на него. Велинов даже към този момент съумя да разноски бебето на терена на " Армията " по време на празненствата за юбилея.

" Какъв по-добър миг от историческа разходка с лек носталгичен привкус и бъдещи очаквания ", сподели бутащият бебешката количка Джони.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР